Een nieuwe website? Dat regel je bij website bouwer Dongen

Al een aantal jaar heb ik mijn eigen bedrijf. Toen ik net met mijn bedrijf was gestart, had ik zelf snel een website in elkaar gezet. Al snel bleek dat ik me hier erg op had verkeken. Een website in elkaar zetten, dat doe ik wel even, had ik gedacht. Het resultaat was dat ik erg simpele website had die er niet bepaald mooi uit zag. Op dat moment was dat het beste wat ik ervan kon maken en alle informatie voor (potentiƫle) klanten stond er in ieder geval op, en daar ging het me op dat moment vooral om. Ik wilde me richten op mijn bedrijf en niet op mijn website, en daarom liet ik het er maar voor wat het was. Toen een tijdje terug iemand me wees op mijn standaard en lege website, was het toch tijd geworden om hulp in te schakelen. Mijn website had een flinke opknapbeurt nodig! Voor het bouwen van mijn nieuwe website heb ik website bouwer Dongen ingeschakeld.

upgraden

Een hele nieuwe website

Omdat ik mijn hele website om wilde gooien en dit keer een mooie, uitnodigende website wilde, wist ik dat ik een professional in moest schakelen. Ik merkte al snel dat dat bij deze website bouwer zeker goed zat. Ze hadden al vele andere ondernemers geholpen met het maken van mooie website die ook nog eens beter vindbaar zijn. En ondanks zij al vele andere ondernemers hebben geholpen, werd mij verzekerd dat mijn website een uniek design ging krijgen en dat deze ook ingericht ging worden naar de SEO standaarden. Toen mijn nieuwe website werd opgeleverd door deze website bouwer Dongen, wist ik niet wat ik zag. Mijn website zag er zo mooi uit en ik was er meteen heel tevreden mee! Ik wist zeker dat ik dat zelf nooit voor mekaar had kunnen krijgen!

marketing

Dit vind je misschien ook leuk...