Gedoe met je website en webbouwer? Lees hier over de alles- in-1 oplossing

Wil je online groeien? Dan is een goede website een cruciaal punt om dit te bereiken. Nu is het hebben van een goede website nog niet zo vanzelf sprekend. Er zijn namelijk talloze onderwerpen die mee tellen in het succes van je website. Zo is de uitstraling vooral een punt voor de bezoekers op je website. Blijven ze lang op je website en kopen ze wat? Om bezoekers op je website te krijgen moet je zorgen dat je hoger in google komt te staan bij de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Je website moet dus goed werken en je klanten bezorgen. Doe je dit zelf of wil je je volledig op je bedrijf richten zonder je zorgen te hoeven te maken over je website. Vandaag leer je hoe jij je website perfect krijgt zonder daar te veel tijd en geld in te steken.

Website voor coaches

Ben jij bijvoorbeeld een business coach dan ben je misschien niet zo gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Het zou zonde zijn als je minder trainingen kan geven omdat je het te druk hebt met je website. Een website voor coaches moet vooral goed vindbaar zijn. In deze markt zijn bezoekers specifiek opzoek naar een coach als jij, tenzij je je richt op verkeerde zoekwoorden. Zorg dat je met de informatie op je website ervoor zorgt dat de bezoeker op je website blijft en voor jou kiest, in plaats van je concurrent. 

WordPress een goede optie?

WordPress wordt vaak gebruik voor het maken en updaten van websites. Dit platform maakt het makkelijk voor jou om snel een website in elkaar te zetten. Misschien ziet hij er op het eerste oog mooi uit, maar zit hij van binnen door verouderde plug-ins verschrikkelijk in elkaar. Je kan naar een bureau stappen die werken met WordPress, zij weten wat jouw website nodig hebt. WordPress kan dus zeker een oplossing zijn voor jouw website.

Andere optie dan WordPress?

Deze is er zeker. Een bureau met hun eigen website platform zou je zonder het gezeur met plug-ins kunnen helpen op een specifieke manier. Omdat zij letterlijk kalle touwtjes in handen hebben bij deze software, zal het niet voorkomen dat er een fout ontstaat, zonder te weten waar deze vandaan komt Een website met 30 verschillende plug-ins kan 30 keer een fout veroorzaken. Een website platform met software die gemaakt is door de expert zelf, klinkt toch als muziek in de oren?

Maak een afspraak

Overleg met een website bureau over hoe jij je website wilt hebben. Zij staan voor alles open. Jij kan uitleggen wat jij het belangrijks vindt. Wil jij je naamsbekendheid vergroten of juist het aantal bezoekers gelijk houden, maar meer conversie boeken? Zij kunnen je met een persoonlijk plan precies helpen zoals jij het graag ziet. En dit allemaal voor een eerlijke prijs. Bij een website voor coaches is letterlijk elk punt belangrijk. Zorg dus dat je er geen vergeet.

Dit vind je misschien ook leuk...