Overstappen naar hippe, functionele accessoires

We hebben ze allemaal in huis en we hebben ze allemaal nodig. Vaak vinden we het niet passen bij het interieur van het huis en wordt het ergens achterin een voorraadkast verstopt. Wel hebben we het allemaal nodig. We hebben het hier over functionele accessoires of apparaten voor ieder huis. Je kan niet zonder ze, maar het stoort je enorm. Zo bestaan er ook een hoop verschillende apparaten en accessoires die je in je huis hebt. Laten we eens kijken hoe we functionele accessoires en apparaten kunnen omtoveren tot hippe items in huis.

Wat is wel en wat is niet functioneel?

Je hebt twee soorten accessoires: functionele en sier accessoires. De sier accessoires passen vrijwel altijd in het interieur. Je hebt immers gekozen voor vormen en kleuren die hierbij horen. Verder worden deze accessoires ook niet gebruikt voor andere zaken. Zo heb je ook functionele accessoires. Je kunt hierbij denken aan kapstokken, verlichting, opbergdozen en meer. Het een ziet er altijd prima uit en past overal wel bij en de ander moet je zelf misschien omtoveren tot een functioneel item dat ook bij je interieur past.

Hippe apparaten maken

Dan hebben we ook nog de bekende apparaten die ieder huis heeft. Als we het zien denken we aan schoonmaken, onderhouden en geen mooi beeld in een ruimte zoals een woonkamer. Toch hebben we het allemaal nodig en is het mogelijk om het om te toveren tot een hip apparaat. Natuurlijk bestaan er al een hoop hip apparaten, maar vaak ligt het budget een stuk hoger dan bijvoorbeeld studenten kunnen betalen. Hoe kun je een apparaat hip maken?

  • Kleine aanpassingen doen zoals hippe strijkijzersnoeren aanschaffen die een strijkijzer net iets mooier maken;
  • Kies voor slimme apparaten. Alles wat duurzaam is valt onder de categorie hip. Dit wordt ook steeds betaalbaarder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *